Bufet

Kontakt

Dania obiadowe dostępne w bufecie od poniedziałku do piątku w godz.12.30 -14.15.

Od dnia 05.08.19 możliwość zakupu na wynos.
Cena opakowania: menu box - 1 zł, pojemnik do zupy: 1 zł
Zamówienia dostępne pod numerem tel. 52 33 08 379

 

Cennik

 

Menu Cena
personel osoby komercyjne
Gofr 5,00 zł
Zapiekanka 8.00 zł
Hot-dog 5.50 zł
Dodatek do zapiekanki/hot-doga 1.00 zł
Kanapka z szynką i serem 5.00 zł
Kanapka z kurczakiem 5.00 zł
Kanapka z pastą jajeczną 5.00 zł
Sałatka jarzynowa 220 g 4.00 zł
Sałatka selerowa 4.50 zł
Sałatka grecka 8.00 zł
Sałatka gyros 8.00 zł
Koktajl 5.50 zł
Drożdżówka 3.50 zł
Pączki 4.00 zł
Kawa duża 4.00 zł
Kawa mała 3.00 zł
Herbata 2.00 zł
Czekolada 4.50 zł
Zestaw śniadaniowy 14.00 zł
Obiad dwudaniowy 16.00 zł 17.50 zł
Zupa 4.50 zł
Drugie danie 13.00 zł 14.00 zł

Jadłospis 25.09.2023 - 29.09.2023

Śniadania

Zestaw I Zestaw II
Poniedziałek
Sałatka minutka. .Bagietki z szynką z indyka, serem żółtym, ogórkiem kiszonym i papryką. Ciastko z owocem. Jajecznica na maśle ze szczypiorkiem. Kanapki z serem camembert, hummusem,papryką i ogórkiem. Ciastko z owocem.
Wtorek
Sałatka z makaronem ryżowym. Roladka marchewkowa ze szczypiorkiem. Kanapki z pastą jajeczną i szynką gotowaną. Galaretka z owocami. Sałatka na rukoli z gruszką , serem pleśniowym i orzechami. Bułeczki z pastą z tuńczyka, serem żółtym, papryką i ogórkiem konserwowym. Galaretka z owocami.
Środa
Sałatka z kurczakiem wędzonym. Parówki w cieście francuskim. Rzodkiewka z jogurtem naturalnym. Śliwki. Sałatka z rzodkiewką i serem feta. Bagietki z pastą twarogową, pastą jajeczną, rzodkiewką i szczypiorkiem. Śliwki.
Czwartek
Sałatka z selera konserwowego. Kanapki z pieczenią rzymską, serkiem chrzanowym, papryką i ogórkiem kiszonym. Owsianka z owocami. Sałatka z pieczonymi buraczkami i słonecznikiem. Grzanki z salsą pomidorową i mozzarellą. Owsianka z owocami.
Piątek
Sałatka z makaronem i kurczakiem. Kanapki z kiełbasą krakowską, serem camembert, rzodkiewką i pomidorem. Warzywa. Budyń z polewą wiśniową. Sałatka jarzynowa z jabłkiem i porem. Zapiekane kominy z pieczarkami. Kalarepa ze śmietaną i koperkiem. Budyń z polewą wiśniową.

Zastrzegamy możliwość zmian w jadłospisie.
Informacje dotyczące składu potraw dostępne w dziale żywienia.

Obiady

Dania Waga
Poniedziałek
Zupa ogórkowa z ryżem 350 ml
Kula drobiowa z serkiem i brokułem 120 g
Ziemniaki puree 250 g
Surówka Colesław 120 g
Kompot 250 ml
Wtorek
Zupa jarzynowa 350 ml
Karkówka zapiekana z pieczarkami 150 g
Kluski półfrancuskie 250 g
Surówka z ogórka kiszonego 120 g
Kompot 250 ml
Środa
Kapuśniak z kapusty kiszonej 350 ml
Schab pieczony ze śliwką w sosie 150 g
Ziemniaki puree 250 g
Buraczki tarte 120 g
Kompot 250 ml
Czwartek
Krupnik  350 ml
Filet smażony w sosie kaparowym 120 g / 150 ml
Ziemniaki puree 250 g
Surówka z selera i brzoskwini 120 g
Kompot 250 ml
Piątek
Zupa fasolowa 350 ml
Pierogi leniwe z masłem 400 g
Jabłko pieczone z powidłami 250 g
Kompot 250 ml

Zastrzegamy możliwość zmian w jadłospisie.
Informacje dotyczące składu potraw dostępne w Dziale Żywienia.