Kontakt
Dania obiadowe dostępne w bufecie od poniedziałku do piątku w godz.12.30 -14.15.
Od dnia 05.08.19 możliwość zakupu na wynos.
Cena opakowania: menu box - 1 zł, pojemnik do zupy: 1 zł
Zamówienia dostępne pod numerem tel. 52 33 08 379
Cennik
Menu | Cena | |
---|---|---|
personel | osoby komercyjne | |
Gofr | 5,00 zł | |
Zapiekanka | 8.00 zł | |
Hot-dog | 5.50 zł | |
Dodatek do zapiekanki/hot-doga | 1.00 zł | |
Kanapka z szynką i serem | 5.00 zł | |
Kanapka z kurczakiem | 5.00 zł | |
Kanapka z pastą jajeczną | 5.00 zł | |
Sałatka jarzynowa 220 g | 4.00 zł | |
Sałatka selerowa | 4.50 zł | |
Sałatka grecka | 8.00 zł | |
Sałatka gyros | 8.00 zł | |
Koktajl | 5.50 zł | |
Drożdżówka | 3.50 zł | |
Pączki | 4.00 zł | |
Kawa duża | 4.00 zł | |
Kawa mała | 3.00 zł | |
Herbata | 2.00 zł | |
Czekolada | 4.50 zł | |
Zestaw śniadaniowy | 14.00 zł | |
Obiad dwudaniowy | 16.00 zł | 17.50 zł |
Zupa | 4.50 zł | |
Drugie danie | 13.00 zł | 14.00 zł |
Jadłospis 25.09.2023 - 29.09.2023
Śniadania
Zestaw I | Zestaw II | |
Poniedziałek | ||
Sałatka minutka. .Bagietki z szynką z indyka, serem żółtym, ogórkiem kiszonym i papryką. Ciastko z owocem. | Jajecznica na maśle ze szczypiorkiem. Kanapki z serem camembert, hummusem,papryką i ogórkiem. Ciastko z owocem. | |
Wtorek | ||
Sałatka z makaronem ryżowym. Roladka marchewkowa ze szczypiorkiem. Kanapki z pastą jajeczną i szynką gotowaną. Galaretka z owocami. | Sałatka na rukoli z gruszką , serem pleśniowym i orzechami. Bułeczki z pastą z tuńczyka, serem żółtym, papryką i ogórkiem konserwowym. Galaretka z owocami. | |
Środa | ||
Sałatka z kurczakiem wędzonym. Parówki w cieście francuskim. Rzodkiewka z jogurtem naturalnym. Śliwki. | Sałatka z rzodkiewką i serem feta. Bagietki z pastą twarogową, pastą jajeczną, rzodkiewką i szczypiorkiem. Śliwki. | |
Czwartek | ||
Sałatka z selera konserwowego. Kanapki z pieczenią rzymską, serkiem chrzanowym, papryką i ogórkiem kiszonym. Owsianka z owocami. | Sałatka z pieczonymi buraczkami i słonecznikiem. Grzanki z salsą pomidorową i mozzarellą. Owsianka z owocami. | |
Piątek | ||
Sałatka z makaronem i kurczakiem. Kanapki z kiełbasą krakowską, serem camembert, rzodkiewką i pomidorem. Warzywa. Budyń z polewą wiśniową. | Sałatka jarzynowa z jabłkiem i porem. Zapiekane kominy z pieczarkami. Kalarepa ze śmietaną i koperkiem. Budyń z polewą wiśniową. |
Zastrzegamy możliwość zmian w jadłospisie.
Informacje dotyczące składu potraw dostępne w dziale żywienia.
Obiady
Dania | Waga |
---|---|
|
|
Zupa ogórkowa z ryżem | 350 ml |
Kula drobiowa z serkiem i brokułem | 120 g |
Ziemniaki puree | 250 g |
Surówka Colesław | 120 g |
Kompot | 250 ml |
|
|
Zupa jarzynowa | 350 ml |
Karkówka zapiekana z pieczarkami | 150 g |
Kluski półfrancuskie | 250 g |
Surówka z ogórka kiszonego | 120 g |
Kompot | 250 ml |
|
|
Kapuśniak z kapusty kiszonej | 350 ml |
Schab pieczony ze śliwką w sosie | 150 g |
Ziemniaki puree | 250 g |
Buraczki tarte | 120 g |
Kompot | 250 ml |
|
|
Krupnik | 350 ml |
Filet smażony w sosie kaparowym | 120 g / 150 ml |
Ziemniaki puree | 250 g |
Surówka z selera i brzoskwini | 120 g |
Kompot | 250 ml |
|
|
Zupa fasolowa | 350 ml |
Pierogi leniwe z masłem | 400 g |
Jabłko pieczone z powidłami | 250 g |
Kompot | 250 ml |
Zastrzegamy możliwość zmian w jadłospisie.
Informacje dotyczące składu potraw dostępne w Dziale Żywienia.