Bufet

Kontakt

Bufet

Dania obiadowe dostępne w bufecie od poniedziałku do piątku w godz.12.30 -14.15.

Szanowni Klienci,

Uprzejmie informujemy, w dniach 01.01.2025 - 03.01.2025 Bufet pod Zegarem będzie zamknięty.

Cennik

 

Menu Cena
personel osoby komercyjne
Gofr 5,00 zł
Zapiekanka 8.00 zł
Hot-dog 5.50 zł
Dodatek do zapiekanki/hot-doga 1.00 zł
Kanapka z szynką i serem 5.00 zł
Kanapka z kurczakiem 5.00 zł
Kanapka z pastą jajeczną 5.00 zł
Sałatka jarzynowa 200 g 4.00 zł
Sałatka selerowa 4.50 zł
Sałatka grecka 10.00 zł
Sałatka gyros 10.00 zł
Koktajl 5.50 zł
Drożdżówka 3.50 zł
Pączki 4.00 zł
Kawa duża 4.00 zł
Kawa mała 3.00 zł
Herbata 2.00 zł
Czekolada 4.50 zł
Obiad dwudaniowy 16.00 zł 17.50 zł
Zupa 4.50 zł
Drugie danie 13.00 zł 14.00 zł

Jadłospis 13.01.2025 - 17.01.2025

Obiady

Dania Waga
Poniedziałek
Rosół z makaronem 350 ml
Sakiewka ze schabu z pieczarkami 120 g
Ziemniaki puree 250 g
Mizeria 120 g
Kompot owocowy 250 ml
 
Wtorek
Zupa kalafiorowa 350 ml
Gulasz węgierski 150 g
Placki ziemniaczane 250 g
Kompot 250 ml
 
Środa
Zupa z czerwonej soczewicy 350 ml
Makaron w sosie carbonara 250 g
Brokuły 120 g
Kompot wieloowocowy 250 ml
 
Czwartek
Krupnik 350 ml
Wątróbka drobiowa z cebulką 130 g
Ziemniaki 250 g
Surówka z kapusty kiszonej 120 g
Kompot wieloowocowy 250 ml
 
Piątek
Barszcz ukraiński 350 ml
Śledż w śmietanie z cebulką 250 g
Ziemniaki 250 g
Kompot owocowy 250 ml
 

Zastrzegamy możliwość zmian w jadłospisie.
Informacje dotyczące składu potraw dostępne w Dziale Żywienia.