Bufet

Kontakt

Dania obiadowe dostępne w bufecie od poniedziałku do piątku w godz.12.30 -14.15.

Od dnia 05.08.19 możliwość zakupu na wynos.
Cena opakowania: menu box - 50gr, pojemnik do zupy: 30gr
Zamówienia dostępne pod numerem tel. 52 33 08 379

 

Cennik

 

Menu Cena
personel osoby komercyjne
Nowość!!!  Gofr 5,00 zł
Nowość!!! Zapiekanka 8.00 zł
Nowość!!! Hot-dog 5.50 zł
Dodatek do zapiekanki/hot-doga 1.00 zł
Kanapka z szynką i serem 5.00 zł
Kanapka z kurczakiem 5.00 zł
Kanapka z pastą jajeczną 5.00 zł
Sałatka jarzynowa 220 g 4.00 zł
Sałatka selerowa 4.50 zł
Sałatka grecka 8.00 zł
Sałatka gyros 7.00 zł
Koktajl 5.50 zł
Drożdżówka 3.00 zł
Pączki 3.00 zł
Ciasto 3.00 zł
Kawa duża 4.00 zł
Kawa mała 3.00 zł
Herbata 2.00 zł
Czekolada 4.50 zł
Zestaw śniadaniowy 14.00 zł
Obiad dwudaniowy 16.00 zł 17.50 zł
Zupa 4.50 zł
Drugie danie 13.00 zł 14.00 zł

Jadłospis 30.01.2023 - 03.02.2023

 

Śniadania

Zestaw I Zestaw II
Poniedziałek
Sałatka po włosku z szynką parmeńską. Bagietki z szynką konserwową, serem żółtym, ogórkiem konserwowym i papryką. Koktajl truskawkowy. Sałatka z kaszy gryczanej. Tortilla z jajecznicą i warzywami. Koktajl truskawkowy.
Wtorek
Makaronowa sałatka z kurczakiem. Kanapki z polędwicą sopocką, salami, pomidorem i ogórkiem. Ciastko z owocem. Sałatka z paluszków krabowych. Bagietki z pastą jajeczną, hummusem, kiełkami i szczypiorkiem. Ciastko z owocem.
Środa
Sałatka z winogronami i mozzarellą. Kanapki z szynką gotowaną, filetem pieczonym, ogórkiem konserwowym i papryką .Jabłko. Sałatka z sałaty lodowej z fetą i suszonymi pomidorami. Ślimaczki z ciasta francuskiego ze szpinakiem. Jabłko.
Czwartek
Sałatka śródziemnomorska. Hamburger wieprzowy z serem i warzywami. Kaszka manna z sosem truskawkowym. Sałatka jajeczna z groszkiem konserwowym. Bagietki z łososiem wędzonym, serkiem kremowym z ogórkiem i koperkiem. Kaszka manna z sosem truskawkowym.
Piątek
Sałatka z makaronem ryżowym. Kanapki z kiełbasą krakowską, serem camembert, rzodkiewką i pomidorem. Mus owocowy. Sałatka jarzynowa z jabłkiem i porem. Kanapki z serem żółtym, twarogiem, ogórkiem i pomidorem.  Mus owocowy.

Zastrzegamy możliwość zmian w jadłospisie.
Informacje dotyczące składu potraw dostępne w dziale żywienia.

 

Obiady

Dania Waga
Poniedziałek
Zupa pomidorowa z ryżem 350 ml
Kotlet devolalie 100 g
Ziemniaki puree 250 g
Surówka z selera i brzoskwini 120 g
Kompot 250 ml
Wtorek
Zupa fasolowa 350 ml
Lazania z mięsem mielonym 400 g
Kompot 250 ml
Środa
Zupa jarzynowa 350 ml
Pierogi leniwe z masłem 400 g
Kompot 250 ml
Czwartek
Rosół z makaronem 350 ml
Bogracz 300 g
Kluski półfrancuskie 250 g
Kapusta czerwona zasmażana 120 g
Kompot 250 ml
Piątek
Barszcz czerwony z makaronem 350 ml
Śledż w śmietanie z cebulką 300 g
Ziemniaki puree 250 g
Kompot 250 ml

Zastrzegamy możliwość zmian w jadłospisie.
Informacje dotyczące składu potraw dostępne w Dziale Żywienia.