Bufet

Kontakt

Dania obiadowe dostępne w bufecie od poniedziałku do piątku w godz.12.30 -14.15.

Od dnia 05.08.19 możliwość zakupu na wynos.
Cena opakowania: menu box - 50gr, pojemnik do zupy: 30gr
Zamówienia dostępne pod numerem tel. 52 33 08 379

 

Cennik

 

Menu Cena
personel osoby komercyjne
Kanapka z szynką i serem 5.00 zł
Kanapka z kurczakiem 5.00 zł
Kanapka z pastą jajeczną 5.00 zł
Sałatka jarzynowa 200 g 3.50 zł
Sałatka selerowa 4.50 zł
Sałatka grecka 8.00 zł
Sałatka gyros 7.00 zł
Koktajl 5.50 zł
Drożdżówka 3.00 zł
Pączki 3.00 zł
Ciasto 3.00 zł
Kawa duża 4.00 zł
Kawa mała 3.00 zł
Herbata 2.00 zł
Czekolada 4.50 zł
Zestaw śniadaniowy 14.00 zł
Obiad dwudaniowy 16.00 zł 17.50 zł
Zupa 4.50 zł
Drugie danie 13.00 zł 14.00 zł

Jadłospis 03.10.2022 - 07.10.2022

 

Śniadania

Zestaw I Zestaw II
Poniedziałek
Sałatka z kaszy jaglanej z kurczakiem. Bułeczki z szynką westfalską, serem pleśniowym, papryką i ogórkiem. Ciastko z owocem. Sałatka z tuńczykiem. Kanapki z pastą z kukurydzy, serkiem almette i warzywami. Ciastko z owocem.
Wtorek
Sałatka paseczkowa. Bułeczki z kiełbasą żywiecką, serkiem topionym w plastrach, rzodkiewka i ogórkiem konserwowym. Koktajl porzeczkowy. Sałatka caprese. Grzanki z jajkiem sadzonym i warzywami. Koktajl porzeczkowy.
Środa
Sałatka bawarska. Bagietki z szynką konserwową, schabem pieczonym, ogórkiem kiszonym i papryką. Śliwki. Sałatka z sałaty lodowej z fetą i żurawiną. Bagietki z pastą twarogową, serem żółtym,rzodkiewką i ogórkiem kiszonym. Śliwki.
Czwartek
Makaronowa sałatka z kurczakiem. Kanapki z polędwicą sopocką, salami, pomidorem i ogórkiem. Kaszka manna z sosem truskawkowym. Sałatka na mixsie sałat z suszonymi pomidorami i słonecznikiem. Ślimaczki z ciasta francuskiego ze szpinakiem. Kaszka manna z sosem truskawkowym.
Piątek
Sałatka z ryżem i szynką konserwową. Mix kolorowych kanapek. Galaretka z owocami. Ryba po japońsku. Kanapki wegetariańskie. Galaretka z owocami.

Zastrzegamy możliwość zmian w jadłospisie.
Informacje dotyczące składu potraw dostępne w dziale żywienia.

 

Obiady

Dania Waga
Poniedziałek
Zupa pomidorowa z ryżem 350 ml
Kotlet drobiowy 100 g
Ziemniaki puree 250 g
Mizeria 120 g
Kompot 250 ml
Wtorek
Zupa z fasolki szparagowej 350 ml
Placek po węgiersku 400 g
Kompot 250 ml
Środa
Flaki z bułeczką 350 ml
Pierogi leniwe z masłem 400 g
Śliwka 1 szt
Kompot 250 ml
Czwartek
Barszcz z makaronem 350 ml
Żeberka pieczone w sosie własnym 70/150 g
Ziemniaki 250 g
Surówka z pora 120 g
Kompot 250 ml
Piątek
Krem z dyni z grzankami 350 ml
Roladka rybna w sosie szpinakowym 150 g
Ziemniaki   250 g
Surówka z kapusty kiszonej 120 g
Kompot 250 ml

Zastrzegamy zmiany w jadłospisie.