Bufet

Kontakt

Dania obiadowe dostępne w bufecie od poniedziałku do piątku w godz.12.30 -14.15.

Od dnia 05.08.19 możliwość zakupu na wynos.
Cena opakowania: menu box - 1 zł, pojemnik do zupy: 1 zł
Zamówienia dostępne pod numerem tel. 52 33 08 379

 

Cennik

 

Menu Cena
personel osoby komercyjne
Gofr 5,00 zł
Zapiekanka 8.00 zł
Hot-dog 5.50 zł
Dodatek do zapiekanki/hot-doga 1.00 zł
Kanapka z szynką i serem 5.00 zł
Kanapka z kurczakiem 5.00 zł
Kanapka z pastą jajeczną 5.00 zł
Sałatka jarzynowa 220 g 4.00 zł
Sałatka selerowa 4.50 zł
Sałatka grecka 8.00 zł
Sałatka gyros 7.00 zł
Koktajl 5.50 zł
Drożdżówka 3.00 zł
Pączki 3.00 zł
Ciasto 3.00 zł
Kawa duża 4.00 zł
Kawa mała 3.00 zł
Herbata 2.00 zł
Czekolada 4.50 zł
Zestaw śniadaniowy 14.00 zł
Obiad dwudaniowy 16.00 zł 17.50 zł
Zupa 4.50 zł
Drugie danie 13.00 zł 14.00 zł

Jadłospis 29.05.2023 - 02.06.2023

Śniadania

Zestaw I Zestaw II
Poniedziałek
Sałatka ryżowa z kurczakiem i ananasem. Schab po warszawsku z musem chrzanowym. Bułka, masło. Koktajl porzeczkowy. Sałatka jarzynowa. Bułeczki z pieczarkami i serem. Koktajl porzeczkowy.
Wtorek
Makaronowa sałatka z kurczakiem. Kanapki z kiełbasą salami, szynką gotowaną, pomidorem i ogórkiem. Ciastko z owocem. Sałatka z tuńczykiem. Kanapki z jajkiem gotowanym, serem camembert i warzywami. Ciastko z owocem.
Środa
Sałatka z meksykańska. Bułeczki z polędwicą drobiową, serem żółtym, rzodkiewką i ogórkiem. Budyń z wiśniami. Sałatka bałkańska z czerwoną papryką i natką pietruszki. Hot dog z pieczarkami. Budyń z wiśniami.
Czwartek
Sałatka z selerem konserwowym. Kanapki z pieczenią rzymską, serkiem wypasionym, papryką i ogórkiem kiszonym. Mus owocowy. Sałatka z sałaty lodowej z fetą i żurawiną. Bułeczki z serami i warzywami, hummusem. Mus owocowy.
Piątek
Sałatka z rzodkiewką i jajkiem. Bułeczki nadziewane kurczakiem z sosem czosnkowym. Jabłko. Sałatka z żółtym serem. Kanapki z pastą z czerwonej fasoli i kukurydzy z kiełkami i pomidorem. Jabłko.

Zastrzegamy możliwość zmian w jadłospisie.
Informacje dotyczące składu potraw dostępne w dziale żywienia.

Obiady

Dania Waga
Poniedziałek
Zupa owocowa z makaronem 350 ml
Kula drobiowa z brokułem i serkiem 120 g
Ziemniaki puree 250 g
Surówka z mlodej kapusty 120 g
Kompot 250 ml
Wtorek
Krupnik 350 ml
Wątróbka drobiowa z cebulką 120 g
Ziemniaki z koperkiem 250 g
Surówka z kapusty kiszonej 120 g
Kompot 250 ml
Środa
Kapuśniak z kiszonej kapusty 350 ml
Gulasz wieprzowy duszony 120 g / 150 ml
Placki ziemniaczane 250 g
Surówka z marchewki i jabłka 120 g
Kompot 250 ml
Czwartek
Zupa neapolitańska z makaronem 350 ml
Skrzydełka na miodzie 120 g
Ziemniaki puree 250 g
Surówka z kapusty czerwonej 120 g
Kompot 250 ml
Piątek
Botwinka 350 ml
Śledź w śmietanie z cebulką 300 g
Ziemniaki  puree 250 g
Kompot 250 ml

Zastrzegamy możliwość zmian w jadłospisie.
Informacje dotyczące składu potraw dostępne w Dziale Żywienia.