Bufet

Kontakt

Dania obiadowe dostępne w bufecie od poniedziałku do piątku w godz.12.30 -14.15.

Od dnia 05.08.19 możliwość zakupu na wynos.
Cena opakowania: menu box - 50gr, pojemnik do zupy: 30gr
Zamówienia dostępne pod numerem tel. 52 33 08 379

 

Cennik

 

Menu Cena
personel osoby komercyjne
Kanapka z szynką i serem 4.00 zł
Kanapka z kurczakiem 4.00 zł
Kanapka z pastą jajeczną 4.00 zł
Sałatka jarzynowa 200 g 3.50 zł
Sałatka selerowa 4.50 zł
Sałatka grecka 6.50 zł
Sałatka gyros 6.50 zł
Koktajl 4.00 zł
Drożdżówka 3.00 zł
Pączki 3.00 zł
Ciasto 3.00 zł
Kawa duża 4.00 zł
Kawa mała 3.00 zł
Herbata 2.00 zł
Czekolada 4.50 zł
Zestaw śniadaniowy 11.00 zł
Obiad dwudaniowy 14.50 zł 15.00 zł
Zupa 4.50 zł
Drugie danie 11.00 zł 12.00 zł

Jadłospis 30.05.2022 - 03.06.2022

 

Śniadania

Zestaw I Zestaw II
Poniedziałek
Sałatka z roszponki i pomarańczy z orzechami Zapiekana bagietka z kurczakiem i serem. Koktajl truskawkowy. Sałatka jajeczna z groszkiem konserwowym. Bagietki z łososiem wędzonym, serkiem kremowym, ogórkiem i koperkiem. Koktajl truskawkowy.
Wtorek
Sałatka z kabanosami. Roladki z szynki w galarecie, bułka, masło. Banan. Sałatka z tuńczykiem i makaronem. Kanapki z jajkiem gotowanym, pastą twarogową i warzywami. Banan.
Środa
Sałatka meksykańska. Bułeczki z polędwicą sopocką, serem żółtym, rzodkiewką i ogórkiem. Budyń z wiśniami. Sałatka bałkańska. Hot – dog z pieczarkami. Budyń z wiśniami.
Czwartek
Sałatka z selera konserwowego. Kanapki z pieczenią rzymską, serkiem chrzanowym, papryka i ogórkiem kiszonym. Jabłka prażone z cynamonem. Sałatka jarzynowa. Bułeczki z serami,hummusem i warzywami. Jabłka prażone z cynamonem.
Piątek
Sałatka brokułowa. Mix kolorowych bagietek. Ciastko z owocem. Sałatka z żółtego sera. Kanapki z pastą z czerwonej fasoli i kukurydzy z  warzywami. Ciastko z owocem.

 

Obiady

Dania Waga
Poniedziałek
Zupa owocowa z makaronem 350 ml
Kotlet schabowy 100 g
Ziemniaki  puree 250 g
Mizeria 120 g
Kompot 250 ml
Wtorek
Krem z pora z grzankami 350 ml
Gulasz wieprzowy z pieczarkami 150 g
Ziemniaki   250 g
Buraczki  120 g
Kompot 250 ml
Środa
Zupa fasolowa 350 ml
Pierś z kurczaka w sosie szpinakowym 150 g
Ziemniaki 250 g
Bukiet warzyw 120 g
Kompot 250 ml
Czwartek
Neapolitańska z makaronem 350 ml
Bigos z młodej kapusty 200 g
Ziemniaki   250 g
Kompot 250 ml
Piątek
Botwinka 350 ml
Śledź w śmietanie z cebulka 2 szt.
Ziemniaki puree 250 g
Kompot 250 ml