Bufet

Kontakt

Dania obiadowe dostępne w bufecie od poniedziałku do piątku w godz.12.30 -14.15.

Od dnia 05.08.19 możliwość zakupu na wynos.
Cena opakowania: menu box - 50gr, pojemnik do zupy: 30gr
Zamówienia dostępne pod numerem tel. 52 33 08 379

Cennik

 

Menu Cena
personel osoby komercyjne
Kanapka z szynką i serem 3.50 zł
Kanapka z kurczakiem 3.50 zł
Kanapka z pastą jajeczną 3.50 zł
Sałatka jarzynowa 200 g 3.00 zł
Sałatka grecka 6.50 zł
Sałatka gyros 6.50 zł
Koktajl 3.50 zł
Drożdżówka 2.50 zł
Pączki 2.50 zł
Ciasto 3.00 zł
Kawa duża 4.00 zł
Kawa mała 3.00 zł
Herbata 2.00 zł
Czekolada 4.50 zł
Obiad dwudaniowy 12.00 zł 13.00 zł
Zupa 3.50 zł
Drugie danie z kompotem 9.50 zł 11.00 zł

Jadłospis  21.09.2020 - 25.09.2020

 

Dania Waga
Poniedziałek
Krem z białych warzyw 350 ml
Gyros z kurczaka 100 g
Ziemniaki puree 300 g
Surówka z marchwi i jabłka 120 g
Kompot owocowy 250 ml
Wtorek
Zupa szpinakowa 350 ml
Żeberja duszone 120 g
Kluski śląskie 300 g
Kapusta gotowana 120 g
Kompot owocowy 250 ml
Środa
Rosół z makaronem 350 ml
Filet z kurczaka z serem w sosie śmietanowym 150 g
Ryż 300 g
Marchewka z groszkiem 120 g
Kompot owocowy 250 ml
Czwartek
Krem z zielonych warzyw 350 ml
Schab ze śliwką w sosie 120 g
Ziemniaki 300 g
Buraczki 120 g
Kompot owocowy 250 ml
Piątek
Barszcz czerwony 350 ml
Krokiety z grzybami 150 g
Surówka z kapusty pekińskiej 300 g
Kompot owocowy 250 ml