Bufet

Kontakt

Dania obiadowe dostępne w bufecie od poniedziałku do piątku w godz.12.30 -14.00.

Od dnia 05.08.19 możliwość zakupu na wynos.
Cena opakowania: menu box - 50gr, pojemnik do zupy: 30gr
Zamówienia dostępne pod numerem tel. 52 33 08 379

 

Cennik

 

Menu Cena
personel osoby komercyjne
Kanapka z szynką i serem 4.00 zł
Kanapka z kurczakiem 4.00 zł
Kanapka z pastą jajeczną 4.00 zł
Sałatka jarzynowa 200 g 3.50 zł
Sałatka selerowa 4.50 zł
Sałatka grecka 6.50 zł
Sałatka gyros 6.50 zł
Koktajl 4.0 zł
Drożdżówka 2.50 zł
Pączki 2.50 zł
Ciasto 3.00 zł
Kawa duża 4.00 zł
Kawa mała 3.00 zł
Herbata 2.00 zł
Czekolada 4.50 zł
Obiad dwudaniowy 14.50 zł 15.00 zł
Zupa 4.50 zł
Drugie danie 11.00 zł 12.00 zł

Jadłospis 17.01.2022 - 21.01.2022

!!! POSIŁKI WYDAWANE WYŁĄCZNIE NA WYNOS !!!

Śniadania

Zestaw I Zestaw II
Poniedziałek
Sałatka z kaszy kus – kus.
Bułeczki z szynką westfalską, serem pleśniowym i ogórkiem konserwowym i papryką.
Koktajl wiśniowy.
Sałatka ziemniaczana z pieczarkami.
Tortille warzywne.
Koktajl wiśniowy.
Wtorek
Sałatka makaronowa z brokułem.
Mix kolorowych bagietek.
Galaretka z owocami.
Sałatka z tuńczykiem.
Kanapki z jajkiem gotowanym, pastą twarogową, papryką i szczypiorkiem.
Galaretka z owocami.
Środa
Sałatka z kurczakiem.
Kanapki z salami, polędwicą sopocką, pomidorem, ogórkiem i kiełkami.
Mandarynka.
Sałatka ze szpinakiem , żurawiną i serem pleśniowym.
Grzanki z jajkiem sadzonym.
Mandarynka.
Czwartek
Sałatka ryżowa z kurczakiem i ananasem.
Schab po warszawsku z musem chrzanowym, bułka, masło.
Budyń z wiśniami.
Sałatka z sałaty lodowej z fetą i suszonymi pomidorami.
Ślimaczki z ciasta francuskiego ze szpinakiem.
Budyń z wiśniami.
Piątek
Sałatka śródziemnomorska.
Hamburger wieprzowy z serem.
Ciastko z owocem.
Ryba po japońsku.
Kanapki wegetariańskie.
Ciastko z owocem.

 

Obiady

Dania Waga
Poniedziałek
Zupa ogórkowa 350 ml
Kotlet szwajcarski 100 g
Ziemniaki puree 250 g
Surówka wielowarzywna 120 g
Wtorek
Zupa fasolowa 350 ml
Gulasz wieprzowy z pieczarkami 150 g
Kasza gryczana 250 g
Buraczki tarte 120 g
Środa
Zupa jarzynowa 350 ml
Pierogi leniwe z masłem 300 g
Koktajl owocowy 150 ml
Czwartek
Krupnik 350 ml
Schab pieczony ze śliwką 1 szt
Ziemniaki 250 g
Kapusta czerwona zasmażana 120 g
Piątek
Krem z pomidorów z grzankami 350 ml
Naleśniki zapiekane z pieczarkami i serem. 130 g
Surówka z kapusty kiszonej 120 g