Bufet

Kontakt

Dania obiadowe dostępne w bufecie od poniedziałku do piątku w godz.12.30 -14.00.

Od dnia 05.08.19 możliwość zakupu na wynos.
Cena opakowania: menu box - 50gr, pojemnik do zupy: 30gr
Zamówienia dostępne pod numerem tel. 52 33 08 379

Cennik

 

Menu Cena
personel osoby komercyjne
Kanapka z szynką i serem 4.00 zł
Kanapka z kurczakiem 4.00 zł
Kanapka z pastą jajeczną 4.00 zł
Sałatka jarzynowa 200 g 3.50 zł
Sałatka selerowa 4.50 zł
Sałatka grecka 6.50 zł
Sałatka gyros 6.50 zł
Koktajl 4.0 zł
Drożdżówka 2.50 zł
Pączki 2.50 zł
Ciasto 3.00 zł
Kawa duża 4.00 zł
Kawa mała 3.00 zł
Herbata 2.00 zł
Czekolada 4.50 zł
Obiad dwudaniowy 14.50 zł 15.00 zł
Zupa 4.50 zł
Drugie danie 11.00 zł 12.00 zł

Jadłospis 18.10.2021 - 22.10.2021

od 7 czerwca posiłki dostępne w opcjach do spożycia na miejscu i na wynos

Śniadania

Zestaw I Zestaw II
Poniedziałek
Sałatka meksykańska. 
Mini bułeczki z szynką parmeńską, pastą twarogową, rzodkiewką i kiełkami.
Ciastko z owocem.
Sałata rzymska z warzywami.
Grzanki z jajkiem sadzonym i szczypiorkiem.
Ciastko z owocem.
Wtorek
Sałatka makaronowa.
Miks bułeczek z pastami.
Galaretka z owocami.
Sałatka śródziemnomorska.
Ryba po japońsku.
Bułeczka z makiem, masło.
Galaretka z owocami.
Środa
Sałatka z selera naciego.
Bułka z wędliną, seren i warzywami.
Jabłko.
Sałatka nicejska.
Kurczak w galarecie.
Bułeczka z sezamem, masło.
Jabłko.
Czwartek
Sałatka bałkańska.
Hot dog z parówką.
Bułka, masło, papryka konserwowa.
Sałatka owocowa.
Sałatka z paluszkow krabowych.
Kruche pierożki ze szpinakiem i sosem czosnkowym.
Sałatka owocowa.
Piątek
Sałatka z szynką dojrzewajacą.
Jajecznica ze szczypiorkiem.
Bułka, masło.
Banan.
Sałatka grecka.
Hamburger z soczewicy.
Banan.

 

Obiady

Dania Waga
Poniedziałek
Zupa ogórkowa 350 ml
Kotlet szwajcarski 100 g
Ziemniaki puree 300 g
Surówka z kapusty pekińskiej 120 g
Kompot 250 ml
Wtorek
Zupa z fasoli 350 ml
Gulasz wieprzowy z pieczarkami 300 g
Kasza gryczana 300 g
Buraczki tarte 120 g
Kompot 250 ml
Środa
Zupa jarzynowa 350 ml
Pierogi leniwe 300 g
Koktajl wiśniowy 200 g
Kompot 250 ml
Czwartek
Grochówka 350 ml
Schab pieczony ze śliwką w sosie własnym  250 g
Ziemniaki puree 300 g
Kapusta czerwona zasmażana 120 g
Kompot 250 ml
Piątek
Krupnik 350 ml
Ryba smażona 300 g
Ziemniaki puree 300 g
Surówka z kapusty kiszonej 120 g
Kompot 250 ml