Bufet

Kontakt

Dania obiadowe dostępne w bufecie od poniedziałku do piątku w godz.12.30 -14.00.

Od dnia 05.08.19 możliwość zakupu na wynos.
Cena opakowania: menu box - 50gr, pojemnik do zupy: 30gr
Zamówienia dostępne pod numerem tel. 52 33 08 379

Cennik

 

Menu Cena
personel osoby komercyjne
Kanapka z szynką i serem 3.50 zł
Kanapka z kurczakiem 3.50 zł
Kanapka z pastą jajeczną 3.50 zł
Sałatka jarzynowa 200 g 3.00 zł
Sałatka grecka 6.50 zł
Sałatka gyros 6.50 zł
Koktajl 3.50 zł
Drożdżówka 2.50 zł
Pączki 2.50 zł
Ciasto 3.00 zł
Kawa duża 4.00 zł
Kawa mała 3.00 zł
Herbata 2.00 zł
Czekolada 4.50 zł
Obiad dwudaniowy 14.00 zł 15.00 zł
Zupa 4.50 zł
Drugie danie 10.50 zł 12.00 zł

Jadłospis 02.08.2021 - 06.08.2021

od 7 czerwca posiłki dostępne w opcjach do spożycia na miejscu i na wynos

Śniadania

Zestaw I Zestaw II
Poniedziałek
Sałatka gyros z kurczakiem.
Bułeczki z szynką parmeńską i serkiem czosnkowym, ogórek i kiełki.
Crumble z owocami.
Sałatka grecka z czerwoną cebula i dresingiem ziołowym.
Bułka z pastą jajeczną ze szczypiorkiem, rzodkiewka, pomidor.
Crumble z owocami.
Wtorek
Sałatka hawajska.
Bułeczki polędwicą sopocką i serem żółtym, ogórek kiszony, papryka.
Arbuz.
Sałatka z gruszką i serem pleśniowym.
Bułka z serem camembert z konfiturą żurawinową.
Arbuz.
Środa
Mix sałat z suszoną śliwką,orzechami z miodowym sosem.
Burgery wieprzowe.
Ciastko francuskie z owocem.
Sałatka z paluszków krabowych.
Bułeczka z pasta z makreli z ogórkiem konserwowym. Rzodkiewka
Ciastko francuskie z owocem.
Czwartek
Kolorowa sałatka z rzodkiewki.
Bułeczki ze schabem pieczonym i kabanosy. Ogórek zielony, papryka.
Koktajl wiśniowy.
Sałatka z tuńczyka z jajkiem i słonecznikiem.
Pankejki z jagodami.
Koktajl wiśniowy.
Piątek
Sałatka jarzynowa z jabłkiem.
Bułeczki z kiełbasą krakowską, serkiem topionym i warzywami.
Mini drożdżówka.
Sałatka z roszponki z pomarańczą.
Bułeczki z pastą twarogową posypane czarnuszką i kiełkami słonecznika.
Mini drożdżówka.

 

Obiady

Dania Waga
Poniedziałek
Zupa kalafiorowa 350 ml
Kotlet drobiowy 100 g
Ziemniaki puree 250 g
Sałata w śmietanie 120 g
Kompot 250 ml
Wtorek
Zupa z fasolki szparagowej 350 ml
Kurczak po iluzjańsku 150 g
Ryż paraboliczny 250 g
Brokuły gotowane 120 g
Kompot 250 ml
Środa
Grochówka 350 ml
Pierogi leniwe z masłem 300 g
Kompot      250 ml
Czwartek
Pomidorowa z ryżem 350 ml
Schab duszony w sosie musztardowym z cebulką 150 g
Ziemniaki 250 g
Surówka z pora 120 g
Kompot 250 ml
Piątek
Zupa owocowa z makaronem 350 ml
Dorsz z plastrami cukinii z zielonym pesto 150 g
Ziemniaki purre 250 g
Kompot 250 ml