Kontakt
Dania obiadowe dostępne w bufecie od poniedziałku do piątku w godz.12.30 -14.15.
Od dnia 05.08.19 możliwość zakupu na wynos.
Cena opakowania: menu box - 1 zł, pojemnik do zupy: 1 zł
Zamówienia dostępne pod numerem tel. 52 33 08 379
Cennik
Menu | Cena | |
---|---|---|
personel | osoby komercyjne | |
Gofr | 5,00 zł | |
Zapiekanka | 8.00 zł | |
Hot-dog | 5.50 zł | |
Dodatek do zapiekanki/hot-doga | 1.00 zł | |
Kanapka z szynką i serem | 5.00 zł | |
Kanapka z kurczakiem | 5.00 zł | |
Kanapka z pastą jajeczną | 5.00 zł | |
Sałatka jarzynowa 220 g | 4.00 zł | |
Sałatka selerowa | 4.50 zł | |
Sałatka grecka | 8.00 zł | |
Sałatka gyros | 7.00 zł | |
Koktajl | 5.50 zł | |
Drożdżówka | 3.00 zł | |
Pączki | 3.00 zł | |
Ciasto | 3.00 zł | |
Kawa duża | 4.00 zł | |
Kawa mała | 3.00 zł | |
Herbata | 2.00 zł | |
Czekolada | 4.50 zł | |
Zestaw śniadaniowy | 14.00 zł | |
Obiad dwudaniowy | 16.00 zł | 17.50 zł |
Zupa | 4.50 zł | |
Drugie danie | 13.00 zł | 14.00 zł |
Jadłospis 29.05.2023 - 02.06.2023
Śniadania
Zestaw I | Zestaw II | |
Poniedziałek | ||
Sałatka ryżowa z kurczakiem i ananasem. Schab po warszawsku z musem chrzanowym. Bułka, masło. Koktajl porzeczkowy. | Sałatka jarzynowa. Bułeczki z pieczarkami i serem. Koktajl porzeczkowy. | |
Wtorek | ||
Makaronowa sałatka z kurczakiem. Kanapki z kiełbasą salami, szynką gotowaną, pomidorem i ogórkiem. Ciastko z owocem. | Sałatka z tuńczykiem. Kanapki z jajkiem gotowanym, serem camembert i warzywami. Ciastko z owocem. | |
Środa | ||
Sałatka z meksykańska. Bułeczki z polędwicą drobiową, serem żółtym, rzodkiewką i ogórkiem. Budyń z wiśniami. | Sałatka bałkańska z czerwoną papryką i natką pietruszki. Hot dog z pieczarkami. Budyń z wiśniami. | |
Czwartek | ||
Sałatka z selerem konserwowym. Kanapki z pieczenią rzymską, serkiem wypasionym, papryką i ogórkiem kiszonym. Mus owocowy. | Sałatka z sałaty lodowej z fetą i żurawiną. Bułeczki z serami i warzywami, hummusem. Mus owocowy. | |
Piątek | ||
Sałatka z rzodkiewką i jajkiem. Bułeczki nadziewane kurczakiem z sosem czosnkowym. Jabłko. | Sałatka z żółtym serem. Kanapki z pastą z czerwonej fasoli i kukurydzy z kiełkami i pomidorem. Jabłko. |
Zastrzegamy możliwość zmian w jadłospisie.
Informacje dotyczące składu potraw dostępne w dziale żywienia.
Obiady
Dania | Waga |
---|---|
|
|
Zupa owocowa z makaronem | 350 ml |
Kula drobiowa z brokułem i serkiem | 120 g |
Ziemniaki puree | 250 g |
Surówka z mlodej kapusty | 120 g |
Kompot | 250 ml |
|
|
Krupnik | 350 ml |
Wątróbka drobiowa z cebulką | 120 g |
Ziemniaki z koperkiem | 250 g |
Surówka z kapusty kiszonej | 120 g |
Kompot | 250 ml |
|
|
Kapuśniak z kiszonej kapusty | 350 ml |
Gulasz wieprzowy duszony | 120 g / 150 ml |
Placki ziemniaczane | 250 g |
Surówka z marchewki i jabłka | 120 g |
Kompot | 250 ml |
|
|
Zupa neapolitańska z makaronem | 350 ml |
Skrzydełka na miodzie | 120 g |
Ziemniaki puree | 250 g |
Surówka z kapusty czerwonej | 120 g |
Kompot | 250 ml |
|
|
Botwinka | 350 ml |
Śledź w śmietanie z cebulką | 300 g |
Ziemniaki puree | 250 g |
Kompot | 250 ml |
Zastrzegamy możliwość zmian w jadłospisie.
Informacje dotyczące składu potraw dostępne w Dziale Żywienia.